LA LLEBRE I LA TORTUGA

Posted on martes, 5 de mayo de 2009 by Mvicu♥ | 0 comentarios

Fa uns segons en una ciutat , hi havia una llebre que es deia Manola va retar a una tortuga , que es deia Nema, a una cursa de porches, perquè la Manola va dir que era impossible que la Nema la guanyes , i la nema com que deia que si que la guanyaria es va apostar que qui guanyes s’emportaria una copa plena de diners i la manola va dir que si.
Quan la Manola i la Nema estaven a la línia sortida , l’àrbitre , que es deia El tonto de la prada,va donar el tret de sortida i els porches van començar a corre.
Al cap d’una estona ,la Manola va veure que li portava molt avantatge, així que va decidir parar-se per “tunejar” i areglar el porche, perquè feia molt de temps que ho necessitava.
La Manola com que estava molt entretinguda, no va adonar-se compte que la Nema l’havia avançat. Quan se’n va adonar, ja era massa tard , però la manola no es va rendir i va intentar avançar-la. Però per molt que va córrer no va ser possible, així que va admetre que la Nema havia guanyat, així que la Nema, a part de guanyar una copa amb diners, va celebrar-ho fent una festa divertidíssima i va convidar a tota la gent del públic. A la festa va admetre que va ser la millor festa de la seva vida.

0 comentarios: