Just dance Lady Gaga

Posted on miércoles, 20 de mayo de 2009 by Mvicu♥ | 0 comentarios

Eurovisión

Posted on miércoles, 13 de mayo de 2009 by Mvicu♥ | 0 comentarios


Aquest any la persona que ens representa es la Soraya.

Eurovisión és el dia 16 de maig.

Jo crec que és una bona representant, però la Melani també podia ser la nostra representant.

El dia 16 estarem tots molt nerviosos, potser podem quedar primers, però si no , crec que quedarem amb molt bona posició.

Sobretot mireu Eurovisión, que és molt divertit!!!!!!!!!!!


Mar Viñolas

Almudena cid

Posted on miércoles, 6 de mayo de 2009 by Mvicu♥ | 0 comentarios

LA LLEBRE I LA TORTUGA

Posted on martes, 5 de mayo de 2009 by Mvicu♥ | 0 comentarios

Fa uns segons en una ciutat , hi havia una llebre que es deia Manola va retar a una tortuga , que es deia Nema, a una cursa de porches, perquè la Manola va dir que era impossible que la Nema la guanyes , i la nema com que deia que si que la guanyaria es va apostar que qui guanyes s’emportaria una copa plena de diners i la manola va dir que si.
Quan la Manola i la Nema estaven a la línia sortida , l’àrbitre , que es deia El tonto de la prada,va donar el tret de sortida i els porches van començar a corre.
Al cap d’una estona ,la Manola va veure que li portava molt avantatge, així que va decidir parar-se per “tunejar” i areglar el porche, perquè feia molt de temps que ho necessitava.
La Manola com que estava molt entretinguda, no va adonar-se compte que la Nema l’havia avançat. Quan se’n va adonar, ja era massa tard , però la manola no es va rendir i va intentar avançar-la. Però per molt que va córrer no va ser possible, així que va admetre que la Nema havia guanyat, així que la Nema, a part de guanyar una copa amb diners, va celebrar-ho fent una festa divertidíssima i va convidar a tota la gent del públic. A la festa va admetre que va ser la millor festa de la seva vida.